Esemény
2019
.
05
.
17

Elstartol a magyar ifjúsági konferencia blogja 😃

Elstartol a magyar ifjúsági konferencia blogja

Kedves Olvasó!

Kedves Barátaink!

A Magyar Ifjúsági Konferencia, HYCA Blogját azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk a nagyvilágban tevékenykedő magyar ifjúsági szervezetek mindennapjait, munkáját és értékeit.  Szeretnénk bemutatni azokat a hősöket, akik mindennap helyi közösségeikért dolgoznak. Munkánkat három állandó lelkes fiatal újságíróval kezdjük meg. Nekik ezúton is köszönöm a rengeteg munkát, amivel eddig hozzájárultak sikereinkhez. A következő napokban meg is fogják mutatni tudásukat.

Ifjúsági szervezeteken túl szeretnénk a nemzetpolitika és az ifjúságpolitika legfontosabb aktualitásairól friss, naprakész információkkal szolgálni minden kedves Olvasónk számára a hét minden napján. Blogunk hasábjain bemutatjuk majd a Kormányzat és a határon túli magyar politikum meghatározó alakjait is.

Nem titkolt célunk továbbá, hogy állandó munkatársainkkal karöltve kiépítsünk egy Kárpát-medencei hálózatot, felkutatva a legtehetségesebb fiatal újságírókat, akik külső munkatársként segítenék munkánkat.

Hisszük, hogy a nagyvilágban számos olyan fiatal, magyar önkéntes és önkéntes szervezet van, akik munkája megérdemli, hogy bemutassuk a nagyközönség számára.

Őszintén reméljük, hogy blogunkkal, céljaink elérésével nemzeti öntudatunk megerősödését is előidézhetjük, és ezzel közvetetten és közvetlenül is hozzájárulunk ahhoz, hogy ötven év múlva is legyen még magyar szó bármely’ elcsatolt régióban vagy a diaszpóra távoli vidékein.

Üdvözlettel: Veres Márton, MIK elnöke

Megosztás.